שמונה חודשים לאחר שחזור רצועה וכריתה חלקית של מיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/04/2019 | 19:44 | מאת: ניק

ספורטאי פעיל כבן 20 (כדורגלן), לאחר שמונה חודשים חייב להגיד שאני מרגיש ממש טוב גם חזרתי לשחק כדורגל (אימונים אם הקבוצה ללא מגע פיזי) אבל הברך שלי פשוט לא מרגישה חזקה כמו ימין שאני עושה כיווץ אני מרגיש שימין הבריאה מתכווצת יותר. יש רגישות קלה בצידי הברך שנוגעים, זה אמור לעבור? כרגע אנחנו בפגרה ועד אוגוסט זה כבר יהיה שנה אחרי ניתוח, ככה אמורה להרגיש הברך?

שלום ניק, אני שמח לשמוע שאחרי 8 חודשים אתה מבצע פעילות כמעט מלאה. לעיתים ישנם כאבים באזור מפרק הברך עד החלמה מלאה של השרירים וחיזוק מקסמלי שלהם. ייתכן ובניתוח נצפו גם נזקי סחוס וזו סיבה לכאבים בברך. אני סבור ששנה מהניתוח תרגיש יותר טוב. במידה ויישארו כאבים אחרי שנה גם לאחר חיזור השרירים כדאי לשוב לביקורת אצל המנתח. בברכה,

06/05/2019 | 14:35 | מאת: ניקולס

קודם כול תודה מאוד הרגעת אותי, דבר שני שחכתי לציין שלפני חודש היה יותר טוב אני מרגיש כאילו הברך חזרה לחודש החמישי ולא שקיבלתי חבלה או משהו, יש מעט נפיחות בשריר הארבע ראשי מעל הברך ושאני מנסה לשבת עם העקבים על הישבן אני מרגיש לחץ באותו מקום. יכול להיות שזה עומס יתר? אורתופד ברך יכול לנקז משם את הנפיחות?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים