כאבים חזקים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/04/2019 | 22:13 | מאת: ינון

שלום רב! דוד שלי בן 67 ויש לו כאבים בגב התחתון שמקרין גם לרגל, כאבים מאוד חזקים. הוא הלך לבית חולים ואמרו שיש לו שריר שנתפס באקוז ימין. וכתוב חשד ב pvd וגם נפרוליתיאזיס. נתנו לו כדורים נגד כאבים וזה לא עוזר . ניתן לעשות עוד משהו? תודה רבה

שלום ינון , כאבי גב תחתון שמקרינים לרגל יכול לנבוע משלל סיבות . כדי להגיע לאבחנה הנכונה יש צורך בבדיקת רופא מטפל ואורתופד מומחה , להחליט על סדרת בדיקות מתאימה כדי להגיע לאבחנה . מציע שתיגש לרופא המטפל לאבחנה ראשונית . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים