כאבים בכף רגל שמאל לאחר דיקור סיני

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/04/2019 | 23:03 | מאת: איילת

דוקטור שלום לפני כחודשיים בצעתי דיקור בכף רגל שמאל. ברגע הדקירה הרגשתי פיצוץ עז בכף הרגל. מספר ימים אחריי לא יכולתי לדרוך על הרגל והיו לי זרמים בכף הרגל והשוקיים למשך חודש. הלכתי בתחילה לרופא שטען שיש פגיעה בעצב האחר טען שיש לי דלקת בפסיה. לאחר טיפול פזיוטרפיה אחד הכאבים בכף הרגל והזרמים חזרו וכעת ממתינה לנוירולוג. האם ייתכן פגיעה עצבית ככ משמעותית כתוצאה מדיקור? האם זה חולף? תודה לך

שלום איילת , חסר לי מספר נתונים : עקב מה ביצעת את הטיפול בדיקור ? כמה מפגשים ? לדעתי ישנו מקום לבצע בדיקות הולכה עצבית EMG/NCS כדי לוודא שאין הפרעה עצבית . ממליץ בנוסף לשאול את המדקר האם נתקלו בתופעות מהסוג הזה ומה התייחסותם . בברכה ,

17/04/2019 | 14:27 | מאת: איילת

שלום ד"ר אני עושה דיקור 8 שנים לטיפול במחזור ובמגרנות. בטיפול האחרון ובפעם הראשונה המדקר דקר אותי באזור מסויים בכף רגל שמאל. זו פעם ראשונה שאני מרגישה חשמל בעוצמה שכזו. המטפל לא יודע על מקרה דומה וכך גם הרופאה שאחראית על כל המדקרים. גם אם קיים מקרה למה שיאמרו? גם האורטופד האחרון שהיתי אצלו שהוא מומחה כף רגל וקרסול לא מאמין שזה מהדיקור. מצד שני הוא שלל אתמול בעיה בפסיה. נכון לעכשיו אני צולעת בשנית וממתינה לנוירולוג להמשך בירור. האם לבקש צילומים לרגל?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים