דלקת בגיד אכילס ב 2 הרגליים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/03/2019 | 17:51 | מאת: רעות

שלום, כבר חצי שנה שיש לי דלקת בגיד אכילס ב 2 הרגליים לאחר העלאת עומס במכשיר כושר. מאז הפסקתי לגמרי עם ספורט. לקחתי שבועיים ארקוקסיה 90 מ"ג ולא עזר. עשיתי 10 טיפולים בגלי הלם, מדרס מוגבהה ומתיחות אקצנטריות והמצב ישתפר אולי ב 10 אחוזים. האם יש טעם לקחת עוד ארקוקסיה? והאם ישנו טיפול נוסף שניתן לעשות?תודה מראש

28/03/2019 | 07:54 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי רעות דלקת בגיד אכילס יכולה להיות מחלה מעיקה שזמן ההחלמה ממנה ארוך, בנוסף ייתכן כי מדובר באבחנה אחרת בכלל. ממליץ לקבוע תור למרפאת כף הרגל שלנו על מנת להבין אם האבחנה והטיפול מתאימים רפואה שלמה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים