מכשיר לייזר לדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/03/2019 | 01:30 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס שלא עוברת כמה חודשים עם ארקוקסיה ומתיחות אקצנטריות. יש מכשיר של בי קיור לייזר שהוא יקר שמוכרים שהוא עם לייזר רך. לי בבית יש מכשיר לייזר שרכשתי באמאזון שהוא בכלל לטיפול אנטי איג'ינג בפנים ואני לא יודעת האם זה לייזר רך או לא. האם אני יכולה לעשות לעצמי נזק אם אשתמש במכשיר באזור הכואב? זה לייזר שמוציא אור אדום. לא מרגישים את הטיפול או כאב. תודה מראש

26/03/2019 | 17:04 | מאת: ד"ר יובל ברוך

הי מיכל לא מכיר את המכשירים הללו ולא קיימת ספרות רפואית קבילה בנושא זה. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים