כאב בברך שמאל כאב בברך שמאל כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/03/2019 | 16:42 | מאת: גלית

שלום, לאבי יש כאב בברך שמאל לאחר מיפוי עצמות נמצא שיש מודגמת קליטה מוגברת במדור המדיאלי,בולט בעיקר בשטח הפרקים האחורי של mpc. ולא ניתן לשלול ocd, והודגמא קליטה מודגשת במשטח הפרקים הטיביאלי המדיאלי בחלק האחורי השאלה האם החלפת ברך יכולה לעזור?

16/03/2019 | 08:43 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי גלית, נשמע שלאביך יש מחלה שחיקתית של הברך. האבחנה כנראה ברורה כבר בצילום פשוט. ההחלטה על החלפת ברך למחלה זו מתבצע בדיון עם המטופל, בהתייחס לאמונותיו, מצבו הכללי והתפקודי ומידת הסבל. ממליץ לקבוע תור למרפאת המפרקים לדיון בנושא זה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים