קרע במינסקוס המדיאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/01/2019 | 11:10 | מאת: יצחק

שלום רב, בבדיקת MRI נמצא: *במינסקוס מדיאלי קרע הוריזונטלי בקרן האחורית . *מעט נוזל יתר תוך מפרקי. מוזמן לי תור למרפאת ספורט בבית חולים ל 30.1.2019 להמשך טיפול כרגע אני מתכונן למרתון ת"א 22.2.2019. עד לתור במרפאת ספורט האם ניתן להמשיך באימונים למרתון( בערך 40-60 ק"מ בשבוע). או שפשוט לעצור ולשכוח מהמרתון?

22/01/2019 | 19:37 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי יצחק ראשית, בהצלחה במרתון. שנית, לא ברור מהכתוב האם מדובר בממצא כרוני(ישן) או חדש בעקבות חבלה. מציע לדון בספורט בעצימות גבוהה כמו מרתון בזמן הביקור במרפאה. במידה ומדובר בפציעה חדשה והריצה כואבת, לא הייתי ממליץ להמשיך להתאמן בתקופה זו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים