פריקת פיקה בפעם השניה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/11/2017 | 10:02 | מאת: זיו

פרקתי את פיקת הברך פעמיים בעקבות מכה ישירה תוך כדי משחק כדורגל. הממצאים של בדיקת ה MRI לא הראו על נזק לסחוסים/ברך למעט רצועת הפיקה, כנראה. המלצת הממוחה היתה לא לנתח. אני לקראת גיוס ומעוניין לשרת ביחידה קרבית מובחרת. האם זה סוף הסיפור מבחינתי ? אשמח לתגובה. תודה ויום טוב, זיו

01/02/2018 | 09:24 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

הי זיו, מבחינת פעילות גופנית, זה לא סוף הסיפור. אפשר על ידי פעילות גופנית לחזק את מייצבי הברך השריריים ולהקטין את הסיכוי לפריקה נוספת. (כמובן, שאתה מצוי בסיכון מוגבר לפריקת פיקה). לגבי הפרופיל הצבאי, אינני רופא בועדה צבאית ולכן אינני יודע לענות על השאלה. לצבא יש את השיקולים שלו. בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים