קרע במניסקוס מה עושים במקרה של נעילת הברך זה פעם ראשונה שזה מופיע

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/10/2017 | 13:32 | מאת: Dav

שלום רציתי לדעת איך אני משחרר את נעית הברך אובחן אצלי קרע במניסקוס המידיאלי אני עושה כרגע פיזותרפיה והאם יש שיטה לשחרור הברך או שזה משתחרר במשך הזמן הפציעה קרתה לפני שלושה חודשים ופעם ראשונה אני מרגיש את ההגבלה בברך ללא ישור מלא או סגירה מלאה של הברך תודה ויום טוב

02/11/2017 | 02:28 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום dav יש להפריד בין נעילה של הברך - הגבלה משמעותית בכל תנועה - הברך נשארת מכופפת ולא מצליחה להתיישב בגלל מגבלה מכנית, לבין הגבלה בטווח התנועה בגלל כאב או דלקת. בעוד שהמצב הראשון דורש התערבות מוקדמת ע"י ארטרוסקופיה לשחרור של התפס המכני של המניסקוס התקוע במפרק המצב השני לרוב יסתדר עם פיזיותרפיה לתרופות נוגדות דלקת. אם כרגע אתה סובל תקיעה של הברך יש לפנות לרופא בהקדם

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים