כאבים בשוק בעקבות חבלה ברגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/03/2017 | 14:24 | מאת: יואב

שלום דוקטור. לפני שבוע שיחקתי כדורגל והתנגשתי בעוצמה בעמוד השער. הפגיעה הייתה בשוק מקדימה (היכן שבד"כ ישנו מגן עצם). האיזור לא התנפח כלל ואין כאב במגע. מצד שני, כשאני מותח את כף הרגל אני חווה כאב פנימי חזק באיזור הפגוע. הדרך הטובה ביותר שאני יכול לתאר את הכאב הוא כאב של שריר מותש. הכאב נמשך מספר שניות ואז חולף, ואני חווה אותו מספר פעמים ביום(כולל במהלך הלילה - מה שמאוד מפריע לשינה שלי). מה עלולה להיות הבעיה? אשמח לעצתך. תודה והמשך יום טוב.

25/03/2017 | 20:48 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

לפי התיאור שלך מדובר ככל הנראה בכאבי שרירים. כל עוד הכאב הוא רק במגע או במתיחה ניתן להמתין עוד והכאב צפוי להשתפר. במידה והכאב מחמיר, לא משתפר או מופיע בפעילות יש לפנות לרופא

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים