מבקשת חוות דעת על תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/01/2017 | 20:55 | מאת: יאנה

אני בת 23. מתאמנת בחדר כושר ויש לי כבר שנתיים כאבים בברך שמאל לסירוגין אשר מגבילים בתנועה. בבדיקת us נמצאה ציסטה מניסקיאלית בגודל 0.8 ס"מ lcl לא אחידה ובורסיטיס קל בפטלה. רציתי לדעת מה האפשרויות טיפול שלי בין אם זה זריקות ארתרוסקופיה וכו' בנוסף ברצוני לדעת אם יש אימון מסויים בין עם אירובי או אנ אירובי שיוכל לעזור לכאבים ולבעיה ובנוסף ממה מומלץ להימנע תודה מראש!

14/01/2017 | 22:09 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום יאנה. הממצאים שהודגמו בUS הם שונים וכל אחד מהם יכול לגרום לכאבים המתבטאים באופן שונה. מומלץ להיבדק ע"י אורתופד ע"מ להבין מהם הכאבים שלך ואילו מהממצאים ההדמייתיים גורם לו ולפי זה להתאים את הטיפול. בהצלחה.

14/01/2017 | 23:51 | מאת: יאנה

לא כלכך קיבלתי מענה על שאלתי אשמח לדעת אם יש אימונים מסוימים ומה הם אשר יוכלו להועיל לבעיה ובמידה ויש אימונים מסויימים שמומלץ להמנע מהם?

15/01/2017 | 09:02 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום יאנה. הברך היא איזור גדול, וכאבים בו יכולים לנבוע מבעיות סחוס באיזורים שונים בברך, מניסקוס, רצועות שעוברות בסמוך ועוד. לכן אין תרגילים כלליים שיכולים לעזור לכל הבעיות הללו אלא צריך להבין מהי הבעיה ממנה את סובלת.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים