מוצר הומאופטי MAG PHOS

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/08/2016 | 13:48 | מאת: נירית

שלום. קיבלתי מרופא משפחה תרופה הומאופטית שנקראת MAG POS 30 C עקב כאבים בלתי מוסברים בגב תחתון ואגן. לא מצאתי חומר על המוצר הזה בעברית כלל. שאלתי היא, אם ניתן לי מוצר הומאופתי המכיל מגנזיום מדוע לא לקחת תוסף מגנזיום? האם כדאי לי להתחיל ליטול תוסף תזונה מגנזיום או האם זה סותר או יצור מצב של עודף? תודה

שלום נירית תרופות הומאופתיות לא מכילות את החומר מגנזיום או כל חומר אחר במצב כימי. תרופות הומאופתיות הן תוצרים מדוללים של חומרים שונים. הדילול ככ גבוה עד כי אינו מכיל את החומר הכימי. הריפוי של התרופה ההומאופתית הוא ברמות אנרגתיות משום כך הוא פועל לעומק הבעיה ומשום כך גם איננו מסוכן או יוצר תלות. אני מציעה לך לקחת את הרמדי ההומאופתית שנרשמה לך ולהיות בקשר עם המטפל בהמשך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה