מגביר תיאבון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/12/2015 | 20:07 | מאת: ליאת

שלום רב. אני בת 35 וחולה בסכיזופרניה ואפילפסיה. אני נוטלת את התרופות: סרוקוול xr, סרוקסט ודפלפט כרונו. התרופה סרוקוול הכי מתאימה לי מכל התרופות האנטיפסיכוטיות שלקחתי עד עכשיו ואסור לי לוותר עליה. הבעיה שהיא גורמת לי לחוסר עד איבוד תיאבון בצורה דראסטית, ועקב איבוד משקל אני גם מתחילה להעשות מדוכדכת. האם קיים מגביר תיאבון חזק הומאופתי למצבי? זקוקה לעזרתכם, ליאת.

שלום ליאת את מתארת מצב מאד מורכב. קשה עד בלתי אפשרי לתת תשובה אחראית כאן. אני מציעה להפגש עם הומאופת שיתן הערכה מהימנה על סמך אינפורמציה מדויקת ורחבה יותר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה