מתי משתמשים בטינקטורות?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/10/2015 | 17:16 | מאת: לימור

האם למשל במצב של אלופטיה ארטה או נדודי שינה כדי לקחת טינקטורה של צמח או תרופה בפוטנציה מסויימת? האם יש תקונות שמומלצות יותר כטנקטורה? מה לגבי vinca minor? תודה

שלום לימור כהומאופתית אני מאד ממליצה להשתמש במצבים שאת מתארת בתרופות הומאופתיות בפוטנצים גבוהים ולא בטח קשורות כל התורה ההומאופתית בנויה על העיקרון של מנה מזערית. ברמדי שעברה דילול וניעור יש הרבה יותר כוח מאשר בחומר המוצא שנמצא בטינקטורה כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה