תופעות לוואי r54 דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/08/2015 | 00:27 | מאת: מיכל

שלום. ביתי בת 7.5. נוטלת מזה 3 שבועות את התרופה. בשבוע האחרון החלו מצמוצים בעיניים. קראתי שיתכנו תופעות לוואי. מה לעשות? האם להפסיק את השימוש? האם יכול לנבוע ממינון לא נכון?

שלום מיכל תרופות הR הן תרופות מדף שלא מותאמות בצורה נכונה ומדויקת ולכן התוצאות שלהם לא כאלה שאפשר לנבא ולהבין. אני ממליצה להפסיק את התרופה הזאת ולראות אם המצומצמים חולפים. אם חלפו אז ברור שזאת תוצאה לא רצויה של הרמדי. אם לא חלפו כדאי לטפל בזה בהומאופתיה קלאסית עי הומאופת מומחה שיוכל להתאים לילדה רמדי טובה ויוכל לעקוב אחר השיפור במצבה. כל טוב עירית פרידמן

24/08/2015 | 23:47 | מאת: מיכל

עירית שלום. תודה רבה על התגובה. השימוש בתרופה החל לפני כשלושה שבועות. הפסקנו לצרוך מיום שבת האחרון כשלושה ימים. מתי לצפות לשינוי? אני מאד מוטרדת שעשיתי נזק נוירולוגי עם התרופה ולחשוב שזה בהמלצת רופאה הומאופטית. בבקשה הרגיעי אותי. אני לא ישנה כמה לילות

מנהלי פורום הומאופתיה