תרופה הומאפתית בהריון לocd יחד עם פריזמה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/06/2015 | 19:31 | מאת: בלומה

שלום, רכשתי מוצר בשם "קומפולסין" לטיפול בחרדות כפייתיות מחברה הומאפתית אמרקאית. להלן הקישור https://www.hellolife.net/compulsin אשמח אם יש אפשרות לעיין במרכיבים של התרופה ולתת חוות דעת האם אפשר להשתמש במוצר במהלך ההריון?

בלומה שלום רב, יהיו המרכיבים אשר יהיו באותו תכשיר אין זו הדרך לטפל בחרדות כפייתיות אם ברצונך לעבור לטיפול האומאופתי! כדאי מאד להתייעץ עם הומאופת מוסמך בכדי להתאים לך את התכשיר המתאים לך בתקופת ההריון. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה