דלקת פרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/02/2015 | 23:41 | מאת: חנה

שלום, אני בת 60 ולפני כחודש הובחנתי כחולה בדלקת פרקים שגרונית, רציתי לדעת האם יש דרכים לטפל במחלה/ לעצור אותה על ידי רפואה אלטרנטיבית כגון הומיאופתיה? הוצע לי טיפול בכדורים מטרוקסט 2.5 mg פלקונביל 200 mg ופרדינסון 5 mg. אני רוצה ככל היותר להמנע מהכדורים האלה, האם יש איזשהו מידע על כך? מה עלול לקרות אם לא אקח ואפנה לרפואה אלטרנטיבית (לדוגמא כדורי כורכום) האם יש טיפול אחר מומלץ? האם הומיאופתיה יכולה לטפל בדלקת ולעצור אותה או להקל עליה?

שלום חנה ממליצה מאד לפנות להומאופתיה. אם יש ביכולתך לדחות התחלת טיפול רפואי יהיה טוב. אם לא, ניתן בהחלט לטפל במקביל לרפואה מערבית. אינני יכולה לייעץ לגבי כדורי כורכום - זהו תחום ריפוי אחר. את מוזמנת ליצור קשר אם יש לך שאלות. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה