גדרה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/09/2014 | 12:17 | מאת: טטיאנה

ראיתי פניה של אחד המשתתפים בשם אליסה לפני כשנתיים בנושא ארטריטיס לי התחילה אותה הבעיה: הרגשת נפיחות במפרקים אמצעים של אצבעות, צריבה וכאבים באגודלים, גם קליקים בכל המפרקים. הבנתי שהסיבות לתופעה לא ידועות, אין מנוס להחמרה, ואין החלמה מוכחת. האם יש אפשרות למתן את הבעיה? ועוד: כמובן לכל אחד כוחות הגוף שלו ואין מקרים דומים זה לזה אבל בכל זאת האם יש לקוחות שיכולים לשמש דוגמה לרפואה מוצלחת של הדבר?

שלום טטיאנה יקרה ושנה טובה, לגבי ארטריטיס שהוא שם כולל לדלקת מפרקים שינויים עשויים להתרחש בכמה תנאים: רמת הבריאות שלך, שימוש קיים בתרופות עבור הבעיה או אחרות, חומרת הדלקת, מידת הירידה בתפקוד עקב הפתולוגיה, המשכיות והתמדה במסגרת טיפול. ניתן בהחלט לעצור התקדמותה של הפתולוגיה ולהימנע אפילו משימוש בתכשירים כימיים מדכאי דלקת. חשוב לעין ערוך להתייעץ במטפל בעל ניסיון והסמכה כמובן. בברכה, ארנון שמחי הומאופת קלאסי

מנהלי פורום הומאופתיה