תוסף תזונה כתחליף לפרוזק.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/06/2014 | 14:29 | מאת: רבן

1. בן 63, סובל מזה שנים ממצב-רוח בד"כ ירוד ברמה מינורית, המשבש את החיים . 2.נהגתי לקחת פרוזק, עד שגיליתי גם את תרומתו השלילית =>הפסקתי. 3.כיום אינני לוקח תרופה כלשהי=>מחפש מזור בתחום ההומהופטיה- מזון/תוסף תזונה הולם. תודה.

שלום הומאופתיה איננה תוספי תזונה אלא מענה רחב לבעיה. אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי בבעיות נפשיות ורואה תוצאות טובות מאד בקליניקה. באתר האגודה להומאופתיה קלאסית תוכל למו רשימת הומאופתים לפי אזורים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה