ברונכיטיס כרונית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/01/2014 | 14:40 | מאת: maria

שלום.אימא שלי בת 62 בריאה בדרך כלל סובלת המון שנים מברונכיטיס.היא לא רוצה לטפל ברפואה קונוונציאונלית האם יש צמחי מרפא או טיפולים נוספים שיכולים להקל. בברכה

טיפול הומאופתי יכול לעזור מאד. זה לא צמחי מרפא אלא דרך ריפוי טבעית ביותר שיש. הריפוי הוא עדין ונוח ולכן מאד מומלץ. כל טוב עירית

מריה שלום, אם אימך אינה מעוניינת בטיפולי המיינסטרים הכימיים אז אין סיבה ולהמשיך לסבול מתופעות כרוניות כדוגמת זו בדרכי הנשימה. הומאופתיה ידידותית יותר לאדם ועוזרת מאד לצאת מסיבוכים כרוניים. כדאי מאד להתייעץ עם הומאופת קלאסי וכמובן נדרשת התמדה והתמסרות לתקופת זמן. מומלץ כי רק בדרך זו אפשר להשיג ריפוי ולא רק הקלה. בברכה, ארנון

מנהלי פורום הומאופתיה