קרטוזיס פילאריס בפנים בהריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/01/2014 | 15:22 | מאת: מיכאלה

שלום, אני בהריון וסובלת מהתפרצות גדולה דל פצעים על הפנים. רופא עור סבור כי מדובר בזיהוי שציינתי, חלקם הופכים למוגלתים אך אובם רק פצעים אדומים או חררה. אשמח לכל המלצה לטיפול בהריון במצב כזה.

שלום מיכאלה טיפול הומאופתי בהריון עושה פלאים. האשה בהריון מביאה נושאים פיזיים ורגשיים שיכולים להפתר בדרך בריאה ועדינה לאם ולעובר. טיפול הומאופתי בהריון עוזר גם לסימפטומים המציקים וכבונוס תקבלי גם לידה טובה וגם תינוק שיצא לעולם יותר רגוע ומוכן. קבלי המלצה חמה. ושיהיה המשך הריון טוב. עירית

מנהלי פורום הומאופתיה