אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/04/2013 | 21:04 | מאת: מ

שלום רב, אני בחורה בת 28, בריאה בד"כ, עם מספר בעיות שהחלו לפני כשנה. ראשית, אלרגיה חמורה בעין (ימין) ויובש חזק בעיניים. האלרגיה הינה אבחנה לאחר שעברתי מספר רופאי עיניים שסברו תחילה שמדובר בדלקת עפעפיים עד האבחנה הסופית שמדובר באלרגיה (טופלתי בטיפות סטרואידים והפסקתי. עברתי גם דיקור. אך התופעה חזרה). שנית, בתקופה האחרונה חשתי בחילות, הקאתי מספר פעמים ולעיתים כאבי בטן. שלישית, מערכת חיסון חלשה – בחודשים האחרונים הייתי עם שפעת וכאבי גרון שחלפו וחזרו וכנראה (על פי בדיקות דם) הייתה לי מחלת הנשיקה. רביעית, בבדיקות הדם שעשיתי – עלה כי רמת הברזל שלי נמוכה יחסית, וכן מעט מחסור בויטמין D. (על אף שאני אוכלת היטב, ועד היום לא היה לי מחסור בויטמינים) – והחלתי ליטול תוספי מזון אלה. חמישית, לפני כחודשיים, הייתי מתעוררת בלילה עם קשיים להירדם חזרה. כעת זה עבר. אני מאמינה שיש קשר בין התופעות השונות. ואשמח אם יש אבחנה הוליסטית לתופעות אלה.

הומאופתיה רואה את כל מה שהאדם מביא כמכלול ומנסה להבין מה השורש שמחבר את כל התופעות. השורש הזה-הוא מקור כל המחלות והסימפטומים ואם הוא מתרפא אז כל מה שנובע ממנו מבריא. התרופה ההומאופתית (רמדי) מזכירה למה שהתקלקל אצלינו איך לחזור לפעילות מאוזנת. ההבנה נעשית בשיחה מקיפה עם האדם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה