עם יש טיפול בסכיזופרניה (הומאופטיה)

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/12/2012 | 12:15 | מאת: selest

שלום. אני כבר סובלת מסכיזופרניה 11 שנה. הייתי המון באישפוזים ומקבלת תרופות כמו-הלופר,טרזודיל, כלונקס אסיוול ופרטן.סובלת גם מדכאון. העם יש תרופות הומאופטיות? אבקש לשלוח תשובה למייל. תודה מראש.

אני מתנצלת, אינני יכולה לענות לך למייל שלך כי אני לא רואה אותו. אם תכתבי אלי לפרטי אענה לך למייל שלך. באפן כללי, יש מענה טוב לבעיות נפש בהומאופתיה. במצב כמו שלך יש צורך בהרבה סבלנות כי יש דרך ארוכה ללכת בה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה