עקירה כירורגית והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/12/2012 | 12:57 | מאת: ענת

אני עתידה לעבור עקירה כירורגית + השתלת עצם בלסת. התכוונתי לקחת כדורי ארניקה לפני ובמהלך ההחלמה, אך הומלץ לי (ע"י חברת משפחה שהיא הומיאופתית) להוסיף גם טראומיל, סראפפטאז כנוגד דלקת (במקום כדורי אטופן שנרשמו לי ע"י רופא השיניים) וטיפות שנקראות osteobios להקלת כאב באזור עצם הלסת. העקירה ביום ראשון הקרוב. אודה מאוד לקבלת חוות דעתכם.

כהומאופתית קלאסית אני נותנת רמדי אחת בכל זמן נתון. ארניקה היא רמדי מצוינת למצבי עקירה והשתלה. היא מפנה בצקות, מורידה כאב ומייתרת את השימוש באנטיביוטיקה או משככחי כאבים. אינני רואה שום סיבה להוסיף לה עוד רמדיס. קחי את הארניקה כמה פעמים ביום שלאחר העקירה ואני מאמינה שתראי איך זה עוזר. אם מתהוים מצבים שמצריכים שינוי רמדי בהמשך ניתן ליצור איתי קשר ולהתייעץ כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה