אשתי בהריון(שבוע 10) ,סובלת מאלרגיה באביב

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/05/2012 | 23:26 | מאת: אלעד

אשתי בהריון ,שליש ראשון, סובלת מאלרגיה באביב שהתסמינים שלה הם גודש באף,דומעת ,לא מצליחה לנשום דרך האף ,האויר "סתום לה בחזה". נגשנו היום לבית מרקחת ונתנה לנו רוקחת ,ALERGEEL תרסיס הומאופתי לאף וכדורים הומאופתים לאלרגיה (3כדורים *4 פעמים ביום)שעוזרים לנזלת ולעיניים הדומעות.האם שני התרופות הנ"ל לא מומלצים לאישה בהריון ?

שלום אלעד באופן כללי אין שום בעיה עם תרופות הומאופתיות בהריון. תרופות הומאופתית לא מכילות חומרים ולכן הם מותרות בהריון, בהנקה ובכל מצבי החיים. אבל-הריון הוא זמן מאד רגיש לאשה. אפשר בזמן ההריון לטפל בבעיות שלא נפתרו כל החיים. כאילו שהתינוק שבבטן רומז לאימו שכדאי לתקן דברים לפני הלידה. לכן כדאי מאד ללכת לטיפול הומאופתי מדויק שמותאם באופן אחראי ועם מעקב של הומאופת מומחה. יש לי ניסיון מצוין בטיפול בנשים הרות. הטיפול עוזר גם לבעיה בעת ההריון וגם מייצר לידה טובה ותינוק רגוע. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה