טיפול הומאופטי לאורך שנים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/04/2012 | 14:01 | מאת: שני

שלום רב אני כבת 50 ,מטופלת מזה 16 שנים בהומאופטיה קלאסית. שנתיים טופלתי ע"י הומאופט שהוא גם רופא ,לאחר מכן עברתי לטיפול אצל הומאופט אחר ,שהוא גם כן מנוסה ואף מכשיר תלמידים . שנים הראשונות קבלתי טיפול אחת לכמה חודשים. לפני כ 7 שנים ,לאחר התקפי חרדה קשים התחלתי לקבל טיפול ,אחת לחודש או חודשיים . המצב הוטב אך עדין היו חרדות. חשוב לי לציין שהמשכתי לקבל טיפול כל חודש או חודשים. מלבד לחרדות גם להרבה בעיות גופניות,כמו נזלת וסינוסיטיס כרונית,חוסר שווי משקל וטינטון,כאבי גב ועוד.... לפני שנתיים התגלה לי סרטן במעי. עברתי ניתוח,הקרנות,וכימוטרפיה .לא היה לי האומץ לטפל רק טיפול הומאופטי .לכן המשכתי לקבל טיפול קונבקציונלי והומאופטי . כך עד היום.(ברור שנוספו בעיות נוספות מהטיפולים וגם התקפי החרדה חזרו)עדין לא מרגישה טוב . 1.האם כדאי להחליף הומאופט ? 2.האם טיפול לאורך שנים מזיק ,מסוכן או כבר לא יעיל? 3.האם יש ניסיון במטופלים שטופלו כל כך הרבה שנים ? 4.האם הומאופטיה מגיעה למצב של מיצוי? 5.האם כדאי וניתן לשלב רפואה אחרת ? בתודה ובברכה

28/04/2012 | 21:08 | מאת: עדה

מאד הזהתי עם מה שרשמת אך לצערי אני וביתי סובלות מתופעות בריאות שההומאופטים הבטיחו כי ירפאו לנו ואחרי כמעט שנתיים שום דבר לא השתנה. ביתי אגב סבלה מפוליפים ובמהלך הטיפול הההומאוםטי מצבה רק הורע והוחמר מה שבדיעבד הסתבר כי היה זה בשל בזבוז זמן על טיפול הואמפטי שהתגלה כטיפול סרק. היא עברה הסרה בהדסה והיום היא אדם חדש. יש מאמר מעולה שאת יכולה לקרא תחפשי בגוגל - הומאופטיה אינה משפיעה על הגוף בסופוה של תגובתי זו אני יכולה רק לציין כי זנחנו את ההומאופטיה

30/04/2012 | 16:38 | מאת: שני

אודה לכם על התיחסותכם לשאלותי

שלום שני סליחה על העיכוב בתשובה. ולהלן תשובותי 1.האם כדאי להחליף הומאופט ? כן. 2.האם טיפול לאורך שנים מזיק ,מסוכן או כבר לא יעיל? לא מזיק ולא מסוכן. אולי לא יעיל..... 3.האם יש ניסיון במטופלים שטופלו כל כך הרבה שנים ? יש ניסיון עם מטופלים לאורך שנים. הומאופתיה היא לעיתים טיפול מתמשך שדורש סבלנות 4.האם הומאופטיה מגיעה למצב של מיצוי? לא, אין מיצוי. יש המשך של חיפוש אחר רמדי שתענה על הבעיות שצצות. 5.האם כדאי וניתן לשלב רפואה אחרת ? בהחלט כדאי לעשות את השילובים הכי נכונים שאפשר כדי להגיע לריפוי מלא. הרבה בריאות וכל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה