קפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/04/2012 | 18:46 | מאת: יוני

שלום קיבלתי טיפול חד פעמי שאמור להיות פעיל לחודש. אני נמנע מקפאין וכו', ושותה קפה ללא קפאין. א. האם קפה ללא קפאין אפשר חופשי ? ב. בטעות שתיתי פעם אחת קפה רגיל, האם זה בעיה ? ג. מה לגבי תה נענע (לא עלים ממש, אלא השקיות תה צמחים של נענע או קמומיל עם נענע) ? בין השאר הטיפול מיועד לאלרגיה, תוך כמה זמן אמורים להרגיש שיפור בתסמיני האלרגיה ?

שלום יוני א. ההמלצה הראשונה לאנשים שנמצאים בטיפול היא להתייעץ עם ההומאופת שמטפל בהם. ב. ואם הייתי אני המטפלת שלך אז המלצותי הן כאלה- אין שום בעיה עם נטול קופאין. אין שום בעיה אם שתית קפה פעם אחת (וגם יותר מפעם אחת) אין שום בעיה עם תה נענע. לגבי טווח הזמן לשיפור בתסמינים-אחרי חודש בפגישת המעקב צריך לראות התחלה של תהליך. לשם כ יש מעקב פעם בחודש. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה