לחץ דם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/01/2012 | 09:56 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני בת 38 מזה 3 שנים עסוקה בענייני לחץ דם בצורה אובססיבית. עשיתי הולטרים לא מעט כל חצי שנה 2 מהם היו לא תקינים ואלו האחרונים. אני הייתי אצל פרופ הולצמן אמר שחבל לו עלי ואפשר להוריד עם כדורים אפשר לנסות אחרת. הלחץ דם בהולטר לא היה מאוזן למשל 150/100 אחרי חצי שעה 130/80 אח"כ שוב גבוה וכו. החלטתי ללכת לטיפול נטרופתי שינתי תזונה גם ה BMI שלי גבוה 30 . התחלתי גם טיפות הומופאטיות ושמתי לב שאני קמה בבוקר לפני לקיחת הטיפות הלחץ דם קצת גבוה גם כי אני בלחץ ומבוהלת מהמדידה ותוך זמן מה אחרי לקיחת הטיפות הוא נוחת השאלה אם זה תקין? עשיתי יום שלם של מדידות על מנת לראות איפה זה עומד: לפני לקיחת התרופה הראשון 142/99 השני 125/90 השלישי 120/87 לאחר לקיחת התרופה 114/72 114/81 118/86 129/83 125/87 113/86 125/82 108/81 118/81 שמפחיד אותי האם זה מאוזן??? והאם זה בסדר שבבוקר קצת גבוה ואז מיד אחרי התרופה זה יורד ממוצע הולטר אחרון ביום 146/93 ולילה 124/74 . אמי קיבלה אירוע מוחי לפני 4 שנים ומאז החל כל הסטרס. האם אני יכולה להמשיך כך?????

שלום לימור לפי התאור שלך עיקר הבעיה זה סטרס שמשפיע כנראה גם על לחץ דם. לפי דעתי חשוב לטפל בסטרס על מנת שלחץ הדם יתאזן. אפשר לעשות את זה בטיפול הומאופתי קלאסי. בטיפול כזה המטרה היא להבין אותך באופן כולל (הוליסטי) ולהתאים לך תרופה הומאופתית מדויקת למצב הזה (ולא רק ללחץ הדם). טיפול הומאופתי נעשה ע"י הומאופת קלאסי ולא ע"י נטורופת. אם יש לך שאלות נוספות את יכולה לשאול כאן בהמשך. כל טוב ושבת שלום עירית

מנהלי פורום הומאופתיה