הומאופתיה מתנגשת עם כדורי שינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/12/2011 | 03:40 | מאת: ניב

היי בעבר לקחתי טיפול הומאופתי וניסיתי כמה סוגי רמדיס ולא היו שום תופעות לוואי ושום הרעה במצב. כיום ניסיתי טיפול הומאופתי עם כמה סוגי רמדיס שונים עם הפסקות ומרוחים בין הטיפולים ותמיד תמיד נהיו לי תופעות לוואי של חרדות חזקות כמו איבוד שליטה שנמשכו משהו כמו שבוע מרגע לקיחת הרמדיס כולל נסיונות של רמדיס במינון LM ומינונים הכי עדינים שיש. מה שהשתנה בין העבר להיום זה שאני לוקח כדורי שינה במשך שנתיים כדורי נוקטורנו האם יכול להיות שהרמדיס מתנגשים עם הכדורי שינה? והם גורמים לי לתופעות לוואי האלה? כי זה בעצם השינוי שאני יכול למצוא

זאת בהחלט אפשרות. אני מציעה לבחון אותה עם ההומאופת/ית שמטפל/ת בך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה