נעילת לסתות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/07/2011 | 09:48 | מאת: הילה

אני סובלת מקנאקים בלסת בכל פתיחה בגלל שבמשך הלילה אני נועלת אותן.מבדיקה שערכתי בפורומים סד לילה לא יעיל במיוחד והמליצו באתר על הומאופתיה קלאסית.רציתי לדעת האם זה אכן אפקטיבי לבעיה מסוג זה.ואיזה חומר ירקחו לי? תודה רבה!

שלום הילה זה אפקטיבי! היו לי מקרים שטופלו בהצלחה. אין לי מושג איזה תרופה/רמדי תקבלי. יש מעל 3000 תרופות הומאופתיות ומטרת המפגש הראשון היא להתאים לך את הרמדי המדויקת ביותר. אין ברירה-צריך לקבוע פגישה עם הומאופת ולהתחיל תהליך של טיפול. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה