אפילפסיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/06/2011 | 22:04 | מאת: גל

שלום רב. אחותי סובלת מזה 10 שנים מאפילפסיה קשה (ישנה בעיה בשתי האונות במוח) . ניסינו את כל הטיפולים האפשריים, מעבר לטיפול התרופתי שהוחלף במשך השנים, היא עברה ניתוח להשתלת קוצב, דיאטה קטוגנית ועוד טיפולים רבים שלא שיפרו את המצב. כיום היא בחורה בת 18 ונראה שהמצב רק מחמיר. ישנם ימים שהיא מקבלת 2 ו 3 התקפים ביום. אנחנו כבר אובדי עצות. רציתי לדעת האם באמצעות טיפול הומאופתי כלשהו ניתן יהיה לשפר את המצב, אפילו במעט?

שלום גל המצב שאת מתארת קשה ודאגתך לאחותך נוגעת ללב. הומאופתיה היא טיפול שיכול לעזור ואין לו פוטנציאל לעשות נזק. אני מאד ממליצה על הומאופתיה בעיקר לנוכח העובדה שכבר עשיתם הכל מלבד זה. כדאי להגיע להומאופת בעל ניסיון וגם שתוכלו להתייעץ איתו בכל זמן במהלך הטיפול. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה