כוליטיס כיבי שנתגלה לפני חודש בילד בן 14

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/06/2011 | 02:01 | מאת: amib

הילד שלי החל לסבול לפני כחודש משלשולים. לאחר שבוע החלו דימומים. היום לאחר בדיקת קולונוסקופיה נתגלתה דלקת נרחבת במעי הגס בלבד (נבדק גם המעי הדק, ללא כל ממצאים).הרופא טוען שזה "כוליטיס כיבי, אני מחפש מומחה שנוכל להתייעץ עימו ושינחה אותנו מה לעשות. אודה על כל מידע שיוכל לעזור.

שלום נכון את עושה כשאת בודקת כיווני עבודה שונים עם ילדך. 14 הוא גיל צעיר מאד וכדי למנוע חיים מוגבלים כדאי לרפא את המחלה מהר. הומאופתיה היא אחת הדרכים היעילות לריפוי בעיות בדרכי העיכול. הטיפול הוא קל, עדין ונוח ויכול להנתן במקביל לטיפולים רפואיים ודיאטות. הומאופת איננו מומחה למחלה זו או אחרת אלא בעל יכולת איבחון גבוהה למצב הכללי של האדם. משום כך אינך חייבת למצוא הומאופת מומחה למערכת עיכול. רצוי הומאופת בעל ניסיון שילווה אתכם כברת דרך עד לריפוי. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול כאן או בטלפון. חג שמח עירית פרידמן-0523915183

08/06/2011 | 09:14 | מאת: amib

אנחנו נחושים להתגבר על הבעיה, ומאמינים שנמצא את הדרך לחזור למסלול החיים הרגיל במהירות ותוך התגברות על הסמטומים ואולי על המחלה בכלל. כולי תקווה.

מנהלי פורום הומאופתיה