קנדידה בנרתיק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/02/2011 | 12:57 | מאת: מרב

אני סובלת מקנדידה בנרתיק בעבר היו לי אותם תסמינים שחלפו לאחר טיפול. בפעם הנוכחית (כחצי שנה) טופלתי ברפואה קונוונציונלית עם נרות אגיסטן במינון גבוה פעמיים ונרות פולידין, בנוסף לקחתי קפסולות פרוביוטיקה שתיתי חומץ תפוחים וגם GSE בשתיה וגם שטיפות. אך התסמינים לא חולפים. עדיין יש גרד קשה. לגבי דיאטה הבנתי שזה יכול לעזור אך דורש תקופה ארוכה וגם לא בטוח שיעזור כי הפטריה נשמרת במצב של נבגים. אשמח לשמוע אם יש פתרון לבעיה.

שלום מרב יצא לי לטפל בבעית גרד בנרתיק בהומאופתיה עם תוצאות טובות. אין ספק שמה שעשית עד כה לא היה יעיל והקנדידה הוכיחה שהיא חזקה יותר. טיפול הומאופתי מתחקה אחר השורש שגרם לקנדידה לשגשג ולכן טיפול כזה יכול להביא להקלה ולסילוק הבעיה. דיאטת קנדידה היא קשה ודורשת כוחות רצון חזקים לאורך זמן. עדיף לשמור אותה כמוצא אחרון. טיפול הומאופתי לא דורש שינוי באורח חיים. כל טוב עירית

12/02/2011 | 20:15 | מאת: michali

איפה קונים את התרופה שם וטל לרופא המטפל איך יוצרים קשר לתחילת טיפול? זקוקה גם

מנהלי פורום הומאופתיה