תופעת לוואי חמורה לאחר טיפול הומאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/09/2019 | 09:10 | מאת: אנונימי

היי, פניתי להומאופת לאחר זמן ממושך של חוסר אנרגיה ועייפות כרונית, סיפרתי לו שכל בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות ולא משנה לכמה רופאים אני הולך, לאף אחד אין תשובות. הוא ערך כמה בדיקות ורקח לי מרשם הומאופתי, עבר שבוע ולקחתי את הרקיחה כפי שצוין, אך לאחר יום התחלתי להרגיש הרגשת חום חזקה באוזניים ומאחורי הראש, הוא הורה להמשיך בטיפול, וכך חודש לקחתי את התרופה וההרגשה לא השתפרה כלל, גם לאחר שהפסקתי וביקשתי שיחזיר את המצב לקדמותו קיבלתי אך ורק תשובות סרק. כל בדיקות הדם חזרו תקינות, הלכתי למספר גדול של רופאים, אני גם כרגע בצבא כך שאין לי זמן, כוח, או כסף להתעסק בזה. כך עברה חצי שנה ואני עדיין עם חום שקשה מאוד להמשיך איתו בחיים, ועייפות שגורמת לא לרצות לעשות כלום. אני אובד עצות, וכבר באמת לא יודע איך להמשיך כך... כל עצה תעזור, תודה על הקריאה. נ.ב. מרשם הטיפות שהוא נתן לי: TABAC+COCC+ARG-N+ARN+ACON+BELL+AVENA-S 6C

להערכתי התגובה איננה תוצאה של הטיפול ההומאופתי אלא המשך החמרה של מצבך הכללי. לי נראה שהתרופה ההומאופתית שהותאמה לך לא היתה מדויקת מספיק ובעצם לא עשתה הרבה. התרופה הזאת איננה מתחום ההומאופתיה הקלאסית. אני מציעה לך לא לוותר ולפנות להומאופת קלאסי. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה