המנעות ממזונות בעת שימוש

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/06/2019 | 20:18 | מאת: דנה

שלום אני נוטלת כדורים הומאפתים מזה כשלושה שבועות ונמנעת כםי שצריך משוקולד, קפאין ומאכלים חריפים. אני מסיימת את חבילת הכדורים בעוד כשבוע אך הביקורת אצל ההומאופת היא רק כשבוע וחצי לאחר מכן. האם בזמן שאיני לוקחת את הכדורים מותר לחזור לצרוך את המזונות מהם נמנעתי? תודה

הכי טוב יהיה לשאול את ההומאופת שמטפל בך מה ה״מדיניות״ שלו בנושא הזה. כי לכל הומאופת יש המלצות קצת שונות. אצלי למשל אין שום הוראה להמנע ממזונות כלשהם או מקפה... כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה