טיפול הומאופטיות בדיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/02/2019 | 12:17 | מאת: יעל

שלום רב. הייתי מעוניינת לדעת אילו שיטות הומאופתיות מתאימות לדיכאון וחרדה ואילו תרופות נותנים הייתי שמחה לעצה קטנה דרך הומאופתיה מה לעשות כשיש דיכאון או חרדה עם את מסכימה? מה היית ממליצה? אשמח לעצה שלך לראות עם באמת הטיפול מתאים לי. לפעמים החרדה נובעת בדפיקות לב חזקות ועייפות גדולה תודה רבה

שלום יעל הומאופתיה איננה אוסף שיטות אלא דרך טיפולית אחת שבה מותאמת תרופה הומאופתית לאדם. ההתאמה נעשית עפי מיגון קריטריונים ולאו דוקא עפ״י שם המחלה. כך שלצערי אינני יכולה להיענות לבקשתך כאן. כל הומאופת/ית ישמח לגוש אותך ולהתאים לך טיפול לאחר ראיון מעמיק. כל טוב עירית פרידמן-הומאופתית

מנהלי פורום הומאופתיה