האם מותר לאכול חריף בזמן טיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/04/2017 | 23:55 | מאת: אלון

אני בטיפול הומאופתי כבר 3 שנים לבעיה של התקררויות חוזרות וחיזוק מערכת חיסונית. הטיפול עוזר לי מאוד אבל לא לגמריי עדיין אני חולה מידיי פעם. עד היום נמנעתי מכל מה שאסור בטיפול קפאין מנטה שום בצל וחריף. רציתי לדעת אם היום מותר לי לאכול מאכלים חריפים כי אני מאוד אוהב חריף ואוהב לתבל כל דבר כמעט בחריף? האם זה יכול לפגוע בהשפעה של הרמדי? שאלתי את ההומאופת שלי והוא לא כל כך יודע בנידון. תודה רבה

שלום בנושא הזה יש להומאופתים שונים דעות שונות. אני מאפשרת למטופלי לאכול ולשתות הכל, כולל קודאין ומנטה ובטח שאפשר לאכול חריף. אם מאכלים חריפים היו בעיה אי אפשר היה לטפל בהומאופתיה בהודו....ושם זאת רפואה מאד מקובלת. תאכל תשתה ותהנה חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה