tel hai 98 kfar saba

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/09/2014 | 17:37 | מאת: פלורינה

לאחותי היה סרטן בצוואר הרחם בשנה שעברה. בעקבות ממצא זה היא נותחה הורידו את הרחם והשחלות וטופלה, בהקרנות 3 שבועות וכימוטרפיה פעם בשבוע. היום שנה מאוחר יותר התגלו אצלה גרורות בכבד ריאה/ ושט (?) היא החלה בטיפול כימוטרפי בטקסול וקרבופלטין (יש לציין שאחותי חייה ומקבלת את הטיפלים ברומניה) רציתי לדעת עם הטיפול מוממלץ לדעתך ומה סיכוי הצלחה? תודה רבה על התשובה.

אנא פני לפורום אנקולוגיה גניקולוגית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם