תוצאה של ביופסיה צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/03/2019 | 08:40 | מאת: Galit

שלום וברכה אחרי חודש של המתנה התוצאות הגיעו וזה מה שכתוב אשמח להסבר עד שאפגוש את הרופא שבוע הבא בדיקה מירוסקופית :cervix, biopsy transformation zone with acute and chronic inflammation changes consistent with hpv (cytopathic effect (koilocytosis level sections examined snomed: t - 83000 , m - 40000,74006 תודה רבה.

תקין מבחינת דיספלזיה. יש עדות לנוכחות hpv. למעקב ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

05/03/2019 | 21:50 | מאת: Galit

תודה על תשובתך מה ניתן לעשות כדי למזער נזקים האם חיסון יהיה יעיל במצב שכזה?

08/03/2019 | 08:27 | מאת: Galit

למה הרופא לא יודע להגיד לי עם נדבקתי 100 אחוז הוא אומר שזה רק חשד ככה אני אמורה לחכות חצי שנה עד לבדיקה הבאה אין משהו שאפשר לעשות לפני?

מנהל פורום צוואר הרחם