אין הפרשות לפני מחזור אין הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/12/2008 | 01:53 | מאת: איילת

שלום אני אמורה לקבל מחר ווסת אבל יש סיכוי שאני בהריון יש לי תסמינים שדומים לתסמונת קדם ווסתית חזקה שהחלו כבר חמישה ימים לאחר הביוץ( המחזור שלי מאוד סדיר ואני מזהה את הימים הפוריים שלי) הייתה לי הפרשה עם נקודות חומות קטנטנות קרושות ידוע לי שכל הסימנים הללו יכולים להעיד על הריון מאוד צעיר או על הגעת הווסת פתאום אין לי הפרשות בכלל והנרתיק יבש לגמריי האם זה מעיד על כך שאני לא בהריון ? האם זו אינדיקאציה לכך שאין סיכוי להריון? ברור לי שרק איחור במחזור ובדיקה במידת הצורך יענו על שאלתי בוודאות אך אני סקרנית לדעת האם כשאין כלל הפרשות י ום יומיים לפני מועד קבלת הווסת מעיד שאין סיכוי להריון? תודה

25/12/2008 | 13:49 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאיילת שלום. ההיפך הנכון אם אין כל הפרשה יותר סיכוי להריון. בהצלחה

12/10/2012 | 11:39 | מאת: שני

יש לי שאלה באותו הנושא, אני מנסה להיכנס להריון והעשירי לחודש מתחיל הביוץ שלי, היום ה12 לחודש וכבר ארבעה ימים אין לי הפרשות, האם יש סיכוי שנכנסתי להריון למרות שהביוץ מתחיל רק עכשיו?

11/11/2017 | 17:35 | מאת: חוסר הפרשות

איך אתה מסביר את זה שיש המון בנות שהתחילו הריון עם הרבה הפרשות ? זה די מסקרן , כי בכל מקום אומרים משהו אחר .. מבלבל קצת

30/10/2018 | 19:14 | מאת: ואלרי

אני חמישה ימים לפני מחזור (מחזור סדיר כל 28 /29 יום) 3 בדיקות ביוץ חיוביות ביום ה18 19 ו20 למחזור (חיוביות זה אומר ששתי הפסים כהים באותה רמה) ואין כל הפרשות אבל כן יש דקירןת בבטן תחתונה צד שמאל כאבי גב תחתון רגישות בחזה ורגישות עצבנות תאבון מוגבר מה אני אמורה להבין מזה שאין הפרשות בכלל?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה