עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/10/2016 | 16:06 | מאת: מבולבלת

שלום רב אני ובעלי מנסים להיכנס להריון התחלנו לפני חודש.מזה 4 ימים אני סובלת מבחילות והקאתי מספר פעמים רק היום 3 פעמים סובלת מסחרחורות השתנה דחופה רגישות בחזה כאבי גב תחתון וכאבי בטן היה לי דימום לפני יומיים ממש כתם קטנטן יומיים לפני תאריך קבלת המחזור . המחזור שלי קצר כ25-26יום הייתי אמורה לקבל ב26 /27 מחזור ופתאום הוא איחר ביום(בדרך לא מאחר) כבר שמחנו וחשבנו שזהו הצלחנו ואנחנו בתחילתו של מסע מופלא שבסופו נקבל מתנה מדהימה ופתאום עכשיו אני רואה שקיבלתי מחזור אבל מזה כל הסימנים אז? עשיתי בדיקה אבל אני בחו"ל והבדיקה היחידה שיש כאן(מדינת עולם שלישי

01/11/2016 | 15:42 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

לא הצלחתי לראות עד הסוף את מה שכתבת, אבל אם ביצעת בדיקת הריון ביתית שהיתה שלילית , בדכ הן יחסית מדויקות. במידה ויש בכל זאת ספק לגבי הריון כדאי לבצע בדיקת דם להריון. דרך אגב יתכן והיתה לך מחלה ויראליות - רוב התופעות מתאימות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה