הריון בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/04/2007 | 08:06 | מאת: גלית

בת 42.5, אמא לשני ילדים מתבגרים. לפני שנתיים חוויתי מות עובר בשבוע 22, לאחר בדיקת מי שפיר. (ככל הנראה בגלל הבדיקה). האובדן הסתיים בניתוח קיסרי (מס. 3). תוצאות הבדיקה היו תקינות !! כנראה בהריון. לפני שנה הסתיים הריון לא תקין בהפלה . (עקב לקיחת אנטיביוטיקה אסורה בגלל אי ידיעה על ההריון). האם יש סיכויים להריון תקין למרות הגיל ? האם כדאי להשאיר את ההריון, למרות הניתוחים הקיסריים ?

08/04/2007 | 20:58 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום לגלית. בהחלט קיימים סיכויים טובים להריון תקין למרות גילך. הרקע שלך, גילך והניתוחים הקיסריים בעברך מצריכים בירור נוסף ומעקב מסודר וצמוד ואולם אין הדבר מונע המשך הריון ולידה מוצלחים חשוב להתחיל את המעקב מוקדם ככל שניתן במסגרת מעקב הריון בסיכון גבוה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה