להיכנס להריון אחרי 2 לידות קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/09/2020 | 11:18 | מאת: חן

שלום ברכה אני אמא ל4 ילדים ב"ה הראשון שלי היה עם לידה קיסרי חירום וגם אחרון שלי יש לי היסטוריה של IUGR בכל הריונות שלי היו . לא מצאו פיתרון לזה . ושתי הבנות שלי היו לידות רגילות +זירוז רציתי לדעת האם אפשר ללדת לידה רגילה אחרי 2 לידות קיסרי חירום ? אני כבר שנה וחמישה חודשים עם מירנה אחרי הלידה קיסרית ומה קורה אחרי שמוציאים את המירנה ? האם יש קשה להיכנס להריון אחרי מירנה ? . אחרי כמה זמן שמוציאים את המירנה אפשר להיכנס להריון ? האם אפשר ללידת לידה רגילה לאחר קיסרי בכל בית רפואה או שצריך בפרטי (רופאה ) ? אשמח לתשובה תודה

שלום חן 1. אפשר ללדת אחרי 2 קיסריים. זה מורכב יותר ומצריך אישור של רופא בכיר והתאמה לנוהלים של כל חדר לידה. 2. אחרי שמוציאים את המירנה לא אמורה להיות בעיה להרות. 3.אין צורך בהמתנה בין המירנה להריון 4. כאמור - זה לא סטנדרטי . יש מקומות שמאפשרים ויש שלא. יש במחייבים רופא פרטי ויש שלא. אבלאת בהחלט מועמדת טובה כי ילדת פעמיים לידות רגילות. בהצלחה!

10/09/2020 | 09:38 | מאת: חן

ממש עודדת אותי , תאמת אני מאוד מפחדת עוד פעם שיהיה לי ניתוח קיסרי כי יש לי טראומה מהלידה אחרונה . לידת סיוט .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה