הריון ושחלןת פוליטיסטיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/05/2020 | 00:03 | מאת: אתי

היי, הייתי אמורה להתחיל טיפולי פוריות ו אז במזל גדול נכנסתי להריון טבעי. קבלתי מחזור (בעזרת פרילומנור) ב23.3. ב13.5 בדיקת דם היריון שלילי וב18.5 חיובי וגם ב20.5 :) רציתי לדעת איזה שבוע אני. כמוכן, מה ההנחיה לגבי ספורט? עשיתי ריצות משקולות לפני. כמו כן, מרגישה רעב מוגבר. זה הגיוני או פסיכולוגי? תודה רבה

05/06/2020 | 09:25 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

כנראה היית בשבוע 4-5 בזמן הבדיקה החיובית . כדאי לבצע אולטרסאונד - שיקבע את התיארוך. ניתן להמשיך לרוץ בהריון , ולהפחית בהתאם לתחושה . אימוני כח פחות מומלצים . רעב מוגבר הוא צפוי - נסי להקפיד עם תזונה מאוזנת . בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה