שאלות חוסר וודאות- כאבים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/06/2019 | 00:35 | מאת: שי לי

שלום ד״ר, ביום 20.5 קיבלתי מחזור 1 לאחר הפסקת גלולות של שנים רבות, לצורך הריון. בשבוע וחצי האחרונים אני סובלת מכאבי בטן חזקים מאוד, עד כדי חוסר תפקוד, הכאבים בבטן התחתונה, הבטן התחתונה נפוחה מאוד וקשה. בנוסף היו לי תופעות מוזרות כמו חולשה, סחרחורות, בחילות וחוסר תאבון. הייתי אצל רופא שלא ראה משהו חריג, אך לא שאלתי אם קיימת אפשרות להריון. 1. האם יש אפשרות להריון? מתי ניתן לבצע בדיקה בייתית? 2. האם יש אפשרות שאם היה הריון הרופא לא ראה בבדיקה הוואגינלית? 3. אם זה כאבים שלאחר הפסקת גלולות זה ברמת כאב כלכך גדולה עד עדי חוסר יכולת לתפקד? התכווצויות חזקות?

07/06/2019 | 00:38 | מאת: שי לי

ב31.5 הייתי בזמן ביוץ, גם הרגשתי וגם ראיתי לפי ההפרשות

יכול להיות שיש הריון אבל הרופא לא יכול היה לאתר זאת. ניתן כבר לבצע בדיקת דם להריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה