דם השתרשות או מחזור ביום ה-37 מנוסת הקודמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/03/2019 | 16:45 | מאת: גפן

שלום, אני ביום ה-38 מקבלת הוסת האחרונה וראיתי היום מראה ורוד על התחתון הצבעוני. רציתי לשאול האם ניתן לקבוע אם זה דם השתרשות או שזהו וודאי דם מחזור? ואם יש צורך לבדוק זאת- אז איך? (בדיקת הריון ביתית, בדיקת דם, לקבוע עם רופאת נשים?) אציין שלרוב אני מקבלת וסת כבדה יותר, עם הרבה דם, שיש צורך להחליף הרבה פדים. וגם בובת הקודם קיבלתי מחזור חלש יותר, שנמשך 4 ימים. בנוסף, כבר כמעט שבוע שיש לי גלי חום ואני מזיעה יותר מתמיד, יש לי מידי פעם כאב בגב תחתון, ובעיקר חולשה ועייפות וצורל ללכת המון פעמים לשירותים. (הוסת אצלי לא היתה מסודרת אף פעם, גם לא לפני החתונה.) אשמח לתשובה בהקדם, תודה רבה.

הי גפן אי אפשר לדעת. גשי לקופה ובצעי בדיקת דם להריון - זה הכי מדויק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה