הריון תאומים זהים תסמונת ttts

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/09/2018 | 22:53 | מאת: מיטל

שלום יש לי שאלה הייתי בשקיפות עורפית שבוע 12 נאמר לי שיש לי תאומים זהים ושיש ttts תסמונת דם בין עוברים השאלה שלי היא האם בשקיפות עורפית יודעים להגיד מה דרגת ה ttts, ,או שפשוט בגלל שזה שלייה אחת והם זהים אז אומרים שיש תסמונת ttts ? חשוב לציין שהשקיפות יצאה תקינה ושאלה שנייה האם יתכן שרוצה ממליץ על הפלה רק לאחר שקיפות ..דאגה יצאה תקינה והרופא שלי אומר עדיין לא ישנם עוד בדיקות לעשות ..זה הגיוני?

TTTS בשלב כל כך מוקדם קיים אבל בעייתי מאוד. יכול להיות שאמרו לך שיש סיכון ל TTTS ולא TTTS כרגע? בכל מקרה אם אלו הנתונים גשי בהקדם למרפאת הריון בסיכון שם יבצעו הערכה אולטרוסנית חוזרת והערכת מצב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה