דימום שבועיים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/07/2018 | 22:44 | מאת: עדי

שלום, אני שבועיים לאחר לידה. עדיין מדממת ומשתמשת בפדים אם כי הזרימה נחלשה . הצבע משתנה בין אדום כהה אדום-כתום-ורוד. בנוסף יש קרישי דם כמו שרוכים כהים שיוצאים כשאני מטילה שתן ומתקלחת.פניתי לרופא והוא אמר שיש נוזל בחלל הרחם והפנה אותי לאולטרסאונד ויש לי תור רק עוד שבועיים. האם זה תקין שיש לי דמם עדיין ? האם אמור להיות נוזל בחלל הרחם שבועיים אחרי לידה? אציין שעשו לי רביזיה לאחר הלידה ולא מצאו כלום מלבד כמה פירורים כפי שאמרו.

הן הדימום והן הנוזל תקינים לגמרי. צריך אחרי חודש וחצי לערך , כשהדימום נפסק לחזור על אולטרה סאונד ולראות שהכל נקי אחרי הרביזיו. כעת זה מוקדם מאוד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה