פריצת דיסק צווארי בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2018 | 13:26 | מאת: תמר

שלום, אני היום בשבוע 19 מזה חודשיים וחצי אני סובלת כאבים חזקים מאוד בתכף המקרינים ליד ימין עד שורש כף היד הכאבים התחילו בשבוע 7 קבלתי זריקה לאחר חודש וחצי לערך שוב קבלתי זריקה ולאחר כשבועיים שוב קבלתי זריקה של סטרואידים שבוע שעבר הכאבים עלו רף לאחר ברורים נוספים מדובר בפריצת דיסק צווארי רציתי לדעת האם מותר לי לקחת ארקוקסיה בשלב זה של ההריון ועד איזה שלב, כמו כן האם יש מינון שעדיף לא לעבור בשלב זה אשמח לתשובה מהירה תודה רבה! תמר.

26/04/2018 | 20:42 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי להתיעץ במרפאת הריון בסיכון . מומלץ לא ליטול טיפול קבוע בתרופות מקבוצה זו במהלך ההריון .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה