טיסה לחול בזמן הריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/03/2018 | 12:05 | מאת: שירי

8 21/03/2018 | מאת שירי שלום הריון תאומים אחרי ivf שבוע 25. אנחנו טסים לחול (פרנקפורט,גרמניה) עוד שבוע למשך 13 יום. הכל תקין ואין לי שום בעיה בהריון. השאלה היא האם מסוכן לטוס בתקופה הזאת או שזה בסדר. הטיסה נמשכת 4 שעות וחצי. תודה

23/03/2018 | 21:02 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

בעיקרון אם אין סיבוכים עד כה ואין קיצור של הצואר או צירים אין בעיה בטיסה לחו״ל בהריון תאומים , בפרט טיסה קצרה. יש לוודא עם רופא מטפל שאין מניעה מטיסה , וגם לקבל ממנו אישור לחברת התעופה. חשוב לדווח לחברת ביטוח הנסיעות על הריון התאומים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה